Dekking

Wat vergoedt de woonhuisverzekering?

Brand, lekkage, stormschade

De woonhuisverzekering via HVMP-privéverzekeringen vergoedt bijna elke schade aan uw woning.  Denk aan gebeurtenissen zoals brand, lekkage en stormschade. Plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen dus, die u niet zelf in de hand had.

Gebroken ramen
Onze woonhuisverzekering vergoedt de kosten van gebroken ramen. Ook het glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken is verzekerd. Wij vergoeden schade aan glas in lood en draadglas niet als die is veroorzaakt door een technisch mankement of een fabricagefout.

Schade aan uw tuin
Een brand of lekkage heeft ook de tuin die bij uw woning hoort beschadigd? U bent tot EUR 25.000,- verzekerd voor het opnieuw aanleggen van bestrating en beplanting. Schade veroorzaakt door het weer is niet verzekerd. Ook als er iets uit uw tuin wordt gestolen of er opzettelijk iets kapot wordt gemaakt, is dat niet verzekerd.

Schade aan uw garage
Een garage die aan uw woning vast zit of die op het terrein van uw woning staat, is standaard meeverzekerd. U kunt ook een garage meeverzekeren als die binnen 300 meter van uw woning ligt. In dat laatste geval is de garage verzekerd tot EUR 20.000,-.

Wat is niet verzekerd?

  • Opzet
  • Onvoldoende onderhoud of slijtage
  • Een aardbeving of vulkaanuitbarsting
  • Een overstroming door dijkdoorbraak
  • Een kernreactie
  • Molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).
Afsluiten Woonhuisverzekering   Afsluiten Woonhuisverzekering Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: