Dekking

Wat vergoedt de inboedelverzekering?

Brand, diefstal, ongelukjes
De spullen in uw huis zijn verzekerd tegen brand en diefstal.  Maar ook tegen ongelukjes, zoals het omgooien van een glas wijn over uw vloerkleed.

Veranderingen aan uw huurwoning
Heeft u op eigen kosten veranderingen en verbeteringen aangebracht in uw huurwoning (huurdersbelang)? Die zijn tot EUR 6.000 verzekerd. Dit bedrag kunt u verhogen tot EUR 30.000.

Gebroken ramen
U kunt uw inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking.  Glas in ramen en deuren, kunststof koepels en vensters zijn dan verzekerd. Maar ook glas in windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Wij vergoeden schade aan glas in lood en draadglas niet als die is veroorzaakt door een technisch mankement of een fabricagefout.

Sieraden, antiek en kunst
Sieraden worden vergoed tot EUR 6.000,-. Computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 12.000,-. Antiek, kunst en verzamelingen zijn tot EUR 15.000,- verzekerd.

U kunt deze bedragen verhogen als u veel waardevolle spullen bezit. Voor sieraden kunt u het bedrag dat de verzekering vergoed verhogen tot EUR 10.000,-, voor computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 20.000,- en voor kunst en verzamelingen tot EUR 25.000,-.

Spullen in uw garage
Spullen in uw garage zijn verzekerd. Als die garage los staat van uw huis zijn spullen verzekerd tot maximaal EUR 5.000,-. De garage moet dan wel binnen 300 meter van uw woning staan. Er is een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis.

Wat is niet verzekerd?

  • Opzet
  • Onvoldoende onderhoud of slijtage
  • Een aardbeving of vulkaanuitbarsting
  • Een overstroming door dijkdoorbraak
  • Een kernreactie
  • Molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).
Afsluiten Inboedelverzekeringen   Afsluiten Inboedelverzekering Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: