Dekking

Wat vergoedt de aansprakelijkheidsverzekering?

Schade aan anderen
Met de aansprakelijkheidsverzekering via HVMP-privéverzekeringen bent u verzekerd voor de schade die u toebrengt aan anderen. Als uw kind bijvoorbeeld per ongeluk een ruit bij de buren breekt. Het verzekerd bedrag is standaard EUR 1.500.000,-. U kunt dit verhogen tot EUR 2.500.000,-. Schade aan bezittingen, maar ook letsel aan personen wordt vergoed. Schade die opzettelijk is veroorzaakt, is niet verzekerd.

Schade door uw woning
De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt ook schade die uw woning veroorzaakt en waar u als eigenaar aansprakelijk voor bent. Denk aan een dakpan die op de auto van de buren valt. Niet alleen uw eigen woning, maar ook uw eventuele recreatiewoning, stacaravan, huisje op een volkstuincomplex of tweede woning binnen Europa is verzekerd. Een woning die u aan anderen verhuurt is niet verzekerd.

U bent wereldwijd verzekerd
De aansprakelijkheidsverzekering via HVMP-privéverzekeringen dekt ook schade als u in het buitenland bent. Voorwaarde is wel dat u in Nederland woont.

Ook uw gezinsleden verzekerd
Niet alleen uzelf, maar ook uw gezin en eventuele huisdieren zijn meeverzekerd.

Over het eigen risico
Er is geen eigen risico. U betaalt niets tot het maximumbedrag waarvoor u bent verzekerd. U heeft dus geen onverwachte kosten.

Afsluiten Aansprakelijkheidsverzekering   Afsluiten Aansprakelijkheidsverzekering Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: