Dekking

Wat vergoedt de motorverzekering?

Wettelijke Aansprakelijkheid
Elke eigenaar is verplicht zich te verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze vergoedt schade die u aan anderen veroorzaakt.

WA + Beperkt Casco
Met deze dekking verzekert u zich voor voor de financiële gevolgen van schade die u aan anderen veroorzaakt. Wij dekken ook schade aan uw eigen motor door brand, diefstal, poging tot diefstal, storm en botsing met dieren.

WA + Uitgebreid Casco
Met deze dekking verzekert u zich voor schade die u aan anderen veroorzaakt. Wij dekken ook schade aan uw eigen motor door onder andere brand, diefstal, botsing met dieren, storm of vandalisme, zelfs als het uw eigen schuld is. Ook uw motorkleding en helm zijn verzekerd. Deze dekking wordt ook Allrisk genoemd.

Accessoires
Accessoires zoals een kofferset, valbeugels of windscherm zijn standaard meeverzekerd tot EUR 500,-. Vindt u dit bedrag niet voldoende, dan kunt u dit bedrag verhogen naar maximaal EUR 5.000,-.

Rechtsbijstand
U krijgt een ongeluk en het is niet duidelijk wie de schuldige is? Of zijn er problemen met de garantie van uw motor? Het kan gebeuren dat u in een situatie komt waarbij u juridische hulp nodig heeft. Dit kan zonder verzekering veel geld kosten. Kies deze dekking voor hulp door deskundige juristen.

Opzittenden Plus
Deze dekking vergoedt schade aan u en uw passagiers tot maximaal EUR 25.000,-. De personen moeten dan wel op de motor zitten die bij ons is verzekerd. Overlijdt een passagier na een ongeval of raakt iemand blijvend invalide? Dan keren we als voorschot een bedrag uit van EUR 2.500,- totdat duidelijk is wat de exacte schade is.

Over het eigen risico
Er geldt standaard een eigen risico van EUR 100,- per schade. Dat betekent dat u bij schade de eerste EUR 100,- zelf betaalt. Is een bestuurder jonger dan 24 jaar, dan geldt een extra eigen risico van EUR 200,- per schade.

U kunt uw eigen risico ook verhogen. Door uw eigen risico te verhogen, betaalt u een lagere premie. Voor de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) geldt geen eigen risico.

Als u gebruik maakt van onze herstelservice dan verlagen wij uw eigen risico met EUR 100,-.

Premie berekenen motorverzekering   Afsluiten Motorverzekering Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: