Motorverzekering

Waarom een motorverzekering?

U bent gehecht aan uw motor. Daar loopt u liever geen risico’s mee. Het is daarom belangrijk een goede verzekering af te sluiten. Een verzekering die precies dekt waar u behoefte aan heeft. Met de motorverzekering via HVMP-privéverzekeringen kunt u zonder zorgen op weg.

Wat maakt onze motorverzekering zo goed?

 • 10% korting voor rijders met VRO-certificaat
  Veiligheid op de weg staat bij ons voorop. Door het volgen van een Voortgezette Rij Opleiding (VRO) leert u veilig rijden. Zo kunt u met plezier de weg op. Als u een VRO heeft gevolgd bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV), krijgt u 10% korting op uw premie. De korting geldt maximaal vijf jaar na behalen van het VRO-certificaat.
 • Nieuwe motor? Tot drie jaar vergoeden we de nieuwwaarde
  Als u een nieuwe motor verzekert, dan is deze de eerste drie jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dit geldt alleen als u de eerste eigenaar van de motor bent en de motor mag niet ouder dan drie jaar zijn. Wij vergoeden de prijs van een nieuwe motor van hetzelfde model, type en uitvoering op het moment van de schade. Deze regeling geldt voor motoren met een cataloguswaarde tot EUR 25.000,-. De nieuwwaarderegeling is alleen van toepassing als u WA + Uitgebreid casco heeft.
 • Tweedehands motor eerste drie jaar verzekerd tegen aankoopwaarde
  Bent u niet de eerste eigenaar van een motor, dan is de motor de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Dit geldt als uw motor gestolen of total loss is verklaard. De nieuwwaarde van de motor mag niet hoger zijn dan EUR 25.000,-. De aankoopwaarderegeling is alleen van toepassing als u WA + Uitgebreid casco heeft.
 • 10% premiekorting tijdens winterstop
  Als u in de winter niet met uw motor rijdt, kunt u kiezen voor de winterstop. U ontvangt dan 10% korting uw op premie. De korting geldt voor de dekkingen WA, WA + Beperkt Casco en  WA + Uitgebreid Casco. Niet voor aanvullende dekkingen.
  Van 15 december tot 1 maart mag er niet worden gereden met de motor. De schade die u bij anderen veroorzaakt is dan niet verzekerd.
 • Pechservice in het buitenland
  Staat u op vakantie in het buitenland met pech langs de weg? Wij regelen dat u wordt geholpen. Uw motor is niet meer te repareren na pech of een ongeval? Wij organiseren vervangend vervoer en zorgen dat uw eigen motor naar Nederland komt. U kunt uw reis zonder zorgen voortzetten.
 • U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen
  U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen. Wij beëindigen uw verzekering 30 dagen later.

Uw premie berekenen

Motorverzekering afsluiten

Premie berekenen motorverzekering

U kunt direct online uw premie berekenen. Verder bepaalt u zelf wat u wilt meeverzekeren.

Premie berekenen motorverzekering

Direct online uw verzekering afsluiten

Bereken uw premie Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: