Dekking

Wat vergoedt de rechtsbijstandverzekering?

Met onze rechtsbijstandverzekering verzekert u zichzelf en uw gezin van juridische hulp bij conflicten. De verzekering is opgebouwd uit een basismodule en verschillende aanvullende modules. De aanvullende modules zijn los af te sluiten.

Module Consument, Wonen, Sociale Verzekeringen & Pensioen

Dekking in: Europese Unie, onroerend goed alleen in Nederland

Met deze module bent u verzekerd voor rechtshulp en het verhalen van schade die een ander u heeft toegebracht. U kunt hierbij denken aan een online aankoop die nooit is geleverd,  problemen met uw energieleverancier of een geschil over de hoogte van uw uitkering. Maar ook onenigheid over een erfenis of ruzie met uw buren over het tuinhek is gedekt.

Module Verkeer

Dekking in: wereldwijd

Met deze module verzekert u zich van juridische hulp bij conflicten door deelname aan het verkeer. Het maakt hierbij niet uit hoe u deelneemt aan het verkeer. Dit kan per auto zijn, maar bijvoorbeeld ook wandelend of skiënd. Bent u het niet eens met de rekening voor reparatie van uw auto? Of probeert iemand u onterecht te laten opdraaien voor schade na een ongeluk? Met deze dekking krijgt u hulp van ervaren juristen om problemen op te lossen.

Module Arbeid

Dekking in: Europese Unie

Met deze module kunt u juridische hulp krijgen als er conflicten rond uw inkomen ontstaan. Bijvoorbeeld bij een gedwongen ontslag. Juist wanneer een conflict gevolgen heeft voor uw inkomen, is juridisch advies belangrijk.

Module Fiscaal & Vermogen

Dekking in: Nederland

Met deze module krijgt u juridische hulp bij conflicten met de Belastingdienst of een geschil in verband met de verkoop van aandelen. Ook heeft u dekking bij een geschil rondom de aanschaf van een tweede huis.

Module Echtscheidingsmediation

Dekking in: Nederland

Deze module geeft recht op hulp van een bemiddelaar (mediator). De bemiddelaar helpt u bij een scheiding (huwelijk of een geregistreerd partnerschap). Er wordt bijstand verleend aan beide partners. De vergoeding is maximaal EUR 5.000,-.

Afsluiten rechtsbijstandsverzekering   Afsluiten Rechtsbijstandsverzekering Direct afsluiten
 
 

Contactinformatie:

010 448 88 75
Contactformulier

Digitale polismap:

Inloggen
Account registreren

Schade melden: